forum.grotebeer.net - Gebruikersvoorwaarden

Dit forum is bedoeld om met elkaar te praten of te discussiëren. Het is daarbij belangrijk om respect te tonen voor elkaar en elkaar de ruimte geven om te reageren. De sfeer op het forum vinden wij belangrijk, we streven ernaar deze goed en open te houden. Als gebruiker word je geacht deze regels te kennen en je er aan te houden. Het overtreden van de regels kan ertoe leiden dat je account op slot gezet wordt, zodat je niet kunt reageren en geen topics kunt openen.

De regels die wij hanteren op het forum van "forum.grotebeer.net" zijn als volgt:

* Houd je taalgebruik altijd netjes.
* Beledig nooit andere gebruikers.
* Iedere vorm van discriminatie waaronder, maar niet beperkt tot, racisme, andere geaardheid, anders valide is niet toegestaan. Ook als grapje worden dit soort opmerkingen niet getolereerd.
* Plaats geen seksistische opmerkingen op de site.
* Plaats nooit privé informatie van anderen op dit forum. Denk hierbij o.a. aan: telefoonnummers en (e-mail)adressen, maar ook privésituaties zoals ziektes, werkeloosheid, overlijden e.d.
* Spammen is niet toegestaan.
* Wij vragen gebruikers om respect te tonen voor het copyright van anderen. Gebruik geen materiaal waar copyright op bestaat zonder toestemming.
* Het plaatsen van links en/of afbeeldingen met commerciële inhoud, met als doel naamsbekendheid of omzet te genereren, is niet toegestaan.
* Het aanbieden van producten of diensten tegen betaling of ruil is niet toegestaan.
* Het is niet toegestaan enige vorm van naakt te plaatsen.
* Scripts en codes horen niet thuis op het forum van "forum.grotebeer.net".
* "forum.grotebeer.net" en/of haar gebruikers zijn niet aansprakelijk voor schade, in welke vorm dan ook, voortvloeiend uit gebruik van het forum.

Wanneer je je registreert voor dit forum, ga je akkoord met de regels zoals hierboven beschreven.


Terug naar loginscherm

cron